Tatoeages

Met de toegenomen populariteit van tatoeages over de laatste jaren, is de behoefte om tatoeages weer te verwijderen ook toegenomen. Hiermee groeide ook de wens voor verbeterde methoden voor verwijdering ervan. Inmiddels zijn er mooie technieken beschikbaar waarmee een tatoeage verwijderd kan worden; met goede resultaten en met minimale schade aan de huid.

De beste methoden om tatoeages...

Overbeharing

Haargroei is een normaal verschijnsel, er kan echter sprake zijn overmatige haargroei wat als cosmetisch storend ervaren kan worden. Lasertherapie is reeds sinds vele jaren een bewezen effectieve methode om ongewenste haren permanent te verwijderen door het vernietigen van de haarfollikel. Voor ontharen worden de volgende typen lasers gebruikt: Alexandriet, Diode, Nd:YAG en IPL. Tobrix heeft...

Vasculair

Couperose, rosacea, diffuse roodheid, hemangiomen, varices, wijnvlekken etc. zijn zeer goed behandelbaar door middel van laser. Tobrix heeft alle soorten vaatlasers in het gamma. Met Pulse Dye, KTP, Nd:YAG en 585nm diode in diverse varianten bieden we voor idere gebruiker en toepassing de juiste laser. Naast laser moet het unieke MaxG handstuk van de Icon ook genoemd worden.

Pigmentstoornissen

Steeds meer mensen ervaren last van storende pigmentvlekken, van kleine tot grotere spots. Met de komst van diverse methoden, zijn pigmentstoornissen steeds beter behandelbaar. Geschikte laser voor pigment vlekken zijn de Q-Switched lasers met inbegrip van de Picoseconde laser, short pulse Alexandriet en KTP, en diverse fractional lasers. Beneden vindt u een complete lijst met geschikte lasers...

Cellulite

Met de Cellulaze biedt Tobrix u de enige cellulite behandeling met langdurig resultaat in één procedure. De Cellulaze behandelt het weefsel middels cannula van binnenuit zodat aan het oppervlak een gladdere en egalere huid verkregen wordt. Klik hier voor meer informatie.

 

Rejuvenation

Voor de huidverbetering bieden we een breed pallet aan lasers. Fractioneel CO2, Er:YAG, 1540nm en de revolutionaire Picosure FOCUS. Voor iedere indicatie, rimpels, dyschromia, acnelittekens, enz. hebben we de meest geschikte laser. Wij adviseren u graag bij uw keuze. 

Gezichts contouring

De Precision TX is de minimaal invasie techniek voor neck- en facelift en bodycontouring. Effectief door de huid te behandelen daar waar het het meeste effect heeft, veilig door Thermasense en goede protocollen.

Onychomycose

De PinPointe FootLaser is speciaal voor de behandeling van schimmelnagels ontworpen en de eerste laser waarmee schimmelnagels ook echt effectief behandeld konden worden. De specifieke pulstrein van de PinPointe FootLaser zorgt voor een optimale behandeling met een minimum aan pijn. De PinPointe is tevens geschikt voor de behandeling van wratten (FDA approved).